Over jou

Wanneer je bij mij terecht kunt

Iedereen heeft wel eens een moment in zijn of haar leven waarop niet alles even lekker gaat. Dat kan aan van alles liggen. Denk bijvoorbeeld aan een vervelende gebeurtenis op je werk, een nare situatie in je privéleven of problemen met je gezondheid.

Zit jij in een fase waarin je wórdt geleefd in plaats van dat je je leven leidt zoals jij dat wilt? Sta je voor bepaalde keuzes in je leven en kom je er niet alleen uit? Ben je regelmatig in conflict met jezelf of met een ander en wil je hier iets aan veranderen? Wil je graag zelfverzekerder worden, of een gezondere levensstijl? Dan ben jij hier precies op de juiste plek.

Ik bied verschillende mogelijkheden. Samen kiezen we de aanpak die het beste past bij jouw persoonlijkheid. Denk bijvoorbeeld aan face-to-face of wandelsessies, of zelfs een online sessie. Ik bied pakketten aan, maar misschien gaan we ze wel combineren. We gaan samen op zoek naar het coachingstraject dat goed voelt voor jou.

Heb je een psychiatrische achtergrond? Dan kan het zijn dat ik je doorverwijs naar een specialist, zodat je de behandeling krijgt die het beste aansluit bij jouw situatie. Twijfel je of je met jouw probleem bij mij terecht kunt? Neem gerust contact met mij op! Ik ga graag met je in gesprek om te kijken hoe ik jou kan helpen.

Wil jij met mij op zoek naar wat jou gelukkig maakt? Neem contact op voor een vrijblijvend intakegesprek!